Sunday, October 26, 2014

owhsem weekend


Assalamualaikum

makan-makan dengan family.kali ni 4 beradik dapat berkumpul.
seperti biasa, kami berkumpul kat rumah adik nik yang kat Kajang.
adik iolss skarang ni rajin sangat masak.
tiap2 minggu ada jea menu istimewa yang dia masak.
weekend kali ni baru sempat nak ke sana.

nasi kerabu...lama dah tak makan
request adik masak ni..tak ada nasi biru, kuning jea ada
nik tak kisah pun warna nasi, warna pink skali pun iolss telan..muehaha

puding gula hangus.ni nik yang request jugak
kat rumah sendiri tak ada periuk kukus sebab tu susah nak buat puding ni
feveret sepanjang zaman. sedap sangattttt

puding roti..percubaan pertama
not bad.nanti boleh cuba lagi.

bila kerja ni, sangat menghargai hari-cuti macam ni
walaupun tak cukup family member tapi ok dari tak ada langsung kan.
i love weekend so much.spending quality time dengan family :)


3 comments:

  1. best ya dapat makan2 and berkumpul dengan adik beradik

    ReplyDelete
  2. heh heh heh..kita pun makan nasi kerabu hari ni, dah lama sangat nak buat finally hari ni terbuat, sepagian tau bertapa kat dapur siap solok lada lagi muahahaha.

    ReplyDelete
  3. First time tgk nasi warna kuning, hehehe.. mula2 ingatkan pulut tadi. :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^