Friday, October 10, 2014

perfume enchanteur & cetaphil


Assalamualaikum

rasanya macam dah lama tak beli barang baru..hihi
saja gedik ajak en hubby ke Alamanda, Putrajaya
nak cari perfume.tapi tak sah la kalau tak grab benda lain kan. terbeli lak Cetaphil
baru pakai seminggu, so tak boleh nak komen apa2.
just gedik nak tayang kat blog..kalau ada perubahan kat muka iolss review la nanti
kalau tak tu, confirm la tak sesuai dengan kulit muka.hihi



perfume enchanteur paris mon amie ni best.
beli ni sebab sebelum ni nik pakai yang adik punya.
ingat dia beli kat London sebab packaging dia sama macam perfume Miss Dior. haha
tak sangka perfume bawah RM 30 pun boleh tahan lama.
sembur banyak pun tak pe.sebab harga murah.hihi..nanti boleh beli lagi.



tu jea nak citer.tak ada yang menarik.
cerita biasa..bosan giler hidup iolss kan.muehaha.tapi tak apa la, asalkan saya happy :)
.tunggu hubby balik.nanti kita buat entry holiday lak * mood berangan


No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^