Thursday, October 16, 2014

Selamat Pengantin Madu Full Episode


Assalamualaikum

tajuk drama ni dah buat nik tak nak tengok.kalau tengok confirm geram punya..muehaha.
tapi bila tengok skali rasa nak tengok lagi next episod..
Fasha Sandha ni kalau berlakon drama, mana pernah drama tak best.
selalu best dan rating mesti tinggi punya.
so jom layan Selamat Pengantin Madu online :)


Tajuk: Selamat Pengantin Madu
Channel : TV3
Slot : Lestary
Masa: [Setiap Rabu & Khamis, Mulai Oct Setiap Khamis 9 mlm]
Jumlah Episode : 13
Barisan Pelakon :
Fasha Sandha, Aiman Hakim Ridza, Eina Azman, Kuza, Falisha Crossley, Ieda Moin

Sinopsis
Hana hidup bahagia dengan suaminya Zulkipli dengan dua orang anak Isya dan Shafik menerima tamparan hebat apabila hadir seorang wanita bernama Masmira yang mengaku dia adalah isteri suaminya sekaligus madunya. Hatinya terguris dan kecewa apabila suami yang bertanggungjawab sanggup melakukan pembohongan kepadanya. Hana mencari kekuatan untuk menerima apa yang berlaku atas nasihat sahabat baiknya. Tambahan pula,anak-anaknya sukar menerima kehadiran orang baru itu. Demi memastikan keluarganya kekal bahagia, Hana cuba berkompromi.Namun,Masmira menginginkan sebaliknya.Dia tamak dengan kasih sayang dan ingin memiliki Zul sepenuhnya dengan rancangan jahatnya.


Selamat Pengantin Madu Full Episod 
 Episod 12
 Episod 13

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^