Monday, October 6, 2014

Taman Saujana Hijau , Presint 11 Putrajaya


Assalamualaikum

petang raya punya cerita..jalan-jalan cari Taman Saujana Hijau
Taman Saujana Hijau  ni kat Presint 11 Putrajaya
tahu tempat ni pun bila tengok video Save The Date Che Ta dan Zain Saidin
diorang shooting video kat taman ini. .tempat ni memang cantik 
kat sini boleh joging, berbasikal, jalan-jalan, snap-snap gambar, selfie pun boleh





kat area taman ini ada juga a few gazebo untuk bersantai
wedding photoshoot kat area ni pun best gak kan. sure cantik bila dalam gambar
kat sini ada yang berpiknik.siap bawak tikar dan makanan lagi.
tak sempat tawaf abis pun.agak luas kawasan tamannya







jogging trek yang luas dan panjang.





ada beberapa hari lagi untuk spend masa dengan en hubby
nanti dia dah naik kapal balik. huwaaa

7 comments:

  1. bestnya tgk bunga2 tu...feeling musim bunga pulak kn...

    ReplyDelete
  2. cantiknyeeee, serius terpaku tengok :)

    ReplyDelete
  3. bestnye.. terase macam nak bawak ufairah lari2 kat sini..

    ReplyDelete
  4. cantik sgt taman ni..
    klo wak photoshoot..mmg cun la

    ReplyDelete
  5. Cantiknya tempat ni..Ramai orang shoot katsini kan ;)
    tapi wieya xpenah sampai sini lagi...

    ReplyDelete
  6. Wah cantiknya! Saya tak pernah pergi tempat ni. Tapi ni saya dah pindah Selangor dah senang lah nak jalan-jalan area Selangor, KL dan Putrajaya hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^