Sunday, October 19, 2014

tudung bawal


Assalamualaikum

ni tudung bawal baru kita..hihi
beli dengan opismate. yang penting senang nak bentuk.
arini beli.esok iolss dah rasa pakai ke opis. nampak tak excited kat situ
tapi tak dapat lak nak pakai sebab tak jumpa baju yang sesuai.muehaha


nik tetap setia dengan tudung bawal..tak suka pakai shawl, tak reti nak lilit-lilit..
kalau pakai memang rasa tak selesa, rimas sebab rasa ada benda kat leher.
huhu..tudung bawal jugak jadi pilihan.

nak tengok tudung bawal menarik boleh terjah link ni yea
http://instagram.com/dearNiera

2 comments:

  1. akak cantik pakai apa pun cantik :)

    ReplyDelete
  2. Samala kita, jenis rimas. Sanggup x melawa asal selesa.huhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^