Monday, October 27, 2014

Tupperware Blossom Collection


Assalamualaikum

yeayyyy..akhirnya dapat tupperware idaman hati
tupperware blossom collection
happy dia macam dapat bonus akhir tahun lak.wink wink wink





 warna hijau yang menawan hati iolss.
kalau ada tetamu, hidang makanan dalam bekas ni jea. dah cantik.
 bila guna ni, tak payah guna tudung saji. bekas ni dah ada penutup.
senduk lak boleh letak atas penutup or biar dalam bekas.
selalu senduk letak luar..kalau letak dalam bekas nanti tak boleh tutup rapat
tapi bekas ni, senduk pun boleh masuk dalam, ada lubang muat-muat tuk senduk.
yang lagi best, boleh letak dalam microwave.senang la nak panaskan makanan nanti




apa barang bekas jea cantik kan.so harus la kita masak
tgh fikir apa nak masak ni..muehaha

1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^