Thursday, October 30, 2014

usb charger


Assalamualaikum

dah lama mencari.tapi tak ada masa nak pi beli.
usb nik sebelum ni dah tak elok. cilok usb en hubby..haha
charge hp ok cuma dia tak detect bila sambungkan dekat laptop tuk transfer gambar.
tak tau pulak yang adik ipar rupanya jual ni.nasib baik jugak tak pi beli
boleh beli dengan adik ipar.support family bisnes.hihi
usb charger ni untuk sumsung, nokia, sony, xiaomi, huawei, asus, and more.
colourful usb nyer.comel jea
nik pilih warna hijau dan pink. dari jauh dah nampak.
satu nak letak kat opis.satu lagi kat rumah.

nak lagi murah beli la banyak.pakat la dengan member-member opis or family.
Price rm15 + free pos
so sapa berminat nak beli please sms call whatsapp or wechat
0182868826
facebook page : 365MY


2 comments:

  1. ada jer idea diorang untuk bisness, jeles! dah try nak involve dengan online bisness, tapi taktau nak jual apa, ahaha...btw, harga pun ok, berkaler-kaler lagi, unik usb charger ni :)

    ReplyDelete
  2. comeynya colourful gitu..

    hai nik... :))

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^