Saturday, November 29, 2014

Selamat Pengantin Baru 5 tahun :)


Assalamualaikum

29.11.2009 - 29.11.2014
genap 5 tahun usia perkahwinan nik dan hubby.Alhamdulillah
macam tak percaya dah 5 tahun kita nikah
banyak dah berubah sejak first time kita jumpa

hari ni nak throwback gambar majlis bertandang kat Johor.
majlis yang tersangat la simple.but beautiful moment for both of us.
gambar tak cantik pun. tapi at least ada gambar kenangan
ni gambar 5 tahun lepas.dah rasa lain.agaknya kalau tengok gambar ni 10 tahun lagi mesti banyak lagi yang berubah kan

to hubby Mohd Hafidz, terima kasih untuk 5 tahun yang indah ni
Selamat Pengantin Baru 5 tahun :)
may Allah bless our marriage till jannah and you know i love you and always will













Terima kasih Allah for all this happiness.
dikurniakan insan yg melengkapkan kekurangan dan kelemahan diri 

10 comments:

  1. Alhamdulillah..happy anniversary..alamak! sama pulak nama husband kita ^^;

    ~CikSiti~

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah..
    semoga sentiasa ceria yer sis dan husband..

    ReplyDelete
  3. Congrats nik. Moga bahagia n berkekalan until jannah.

    ReplyDelete
  4. happy anniversary ,..

    saya follow ye..

    ReplyDelete
  5. Selamat Pengantin Baru Cik Nik... baru sokmo sokmo deh.... may Allah bless both of u.

    ReplyDelete
  6. happy aniversry semoga berbahagia hingga ke Jannah...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... Semoga ikatan perkahwinan Nik n suami berkekalan hingga ke jannah. Eh date aniversari kta dekat2 la. Che Ya 26 nov 2010....

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... Semoga ikatan perkahwinan Nik n suami kekal hingga ke Jannah. Eh date aniversari kita dekat2 la, Che Ya 26 Nov 2010.

    ReplyDelete
  9. Salam.. hepi anniversary ye. Moga terus dirahmati olehNya dan bahagia selalu.. masa kawen muka nik lbih cute tembam gitu.. skrg dh kuwuihh.. muka macam malu2 je ye ^,^

    ReplyDelete
  10. happy anniversary!

    saya pun sambut anniversary 29/11 aritu. tapi baru 1st year la. hehehe..
    take care! semoga bahagia selalu.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^