Monday, November 10, 2014

simple menu untuk simple family


Assalamualaikum

bestnyer weekend kali ni.best sebab Ayah dan Ma nik ada kat sini.
awal-awal lagi adik dan Ma nik dah ke pasar borong Selangor beli barang basah.
seronok masak beramai-ramai dengan family.
masak simple jea . tapi menu yang ni buat makan bertambah.hihi


Masak Lemak Putih Sayur Bayam

Kerabu Pucuk Paku
yang ni feveret.sedap dia ya ampun.tak mampu nak cakap apa2..muehaha

Ikan Siakap Goreng

pastu dapat lak minum air kelapa fresh petik kat depan rumah.
ko mampu..muehaha..petik ok :)
ayah nik la beria-ria nak suh ambik kelapa ni.
2 hero kesayangan saya.



air kepala kelapa ni memang feveret kami anak beranak
rumah kat kampung memang penuh sekeliling rumah ngan pokok kelapa
campur lak dengan susu.minum sejuk2.fuhhh layan..hihi


4 comments:

  1. Ini bukan simple ni Nik, tapi mewah giler kot... look at that kerabu ya Allah *lap lio.
    Wah kemain siap ada pokok kelapa depan umah.. memang tak payah beli dah la pasni.

    ReplyDelete
  2. bestnya ssekali berkumpul reramai camni.. :)

    ReplyDelete
  3. Bunda suka air kelapa muda....isi kasi lebeh...ermmm dapnyer ..sejuknyer masuk tekak...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^