Sunday, November 2, 2014

terlajak rajin


Assalamualaikum

sejak adik2 dah kawen ni, kalau kat group whattapp jea citer sal makanan.hihi
perubahan umo agaknya...muehaha
lagi best adik bawah nik tu rajin masak.
so boleh request kalau nak makan apa. just bagitau jea

ni permintaan adik yang tengah pregnant skarang.tapi dia tak dapat makan sebab jauh.haha
so iolss jugak yang dapat merasa.
pulut ikan rebus goreng cicah kelapa parut iolsss
pulut ni salah satu makanan yang popular kat Kelantan.
boleh dikatakan salah satu makanan kegemarantuk sarapan selain nasi.
tapi nik makan untuk makan malam. belasah jea.


nikmatnya dapat makan apa yang kita suka kan
lama dah tak makan ikan rebus goreng.cicah lak dengan kelapa parut..
fuhhh..senyum tak perlu kata apa..haha



adik siap masak lagi satu menu.nasi dagang uolsss
jenis dia tak pandai nak masak sikit. so dia bagi tapau bawak balik
untung kan..makan free lagi minggu ni


terliur tak?
terliur... pi masak sendiri..hihi


7 comments:

  1. kat trgnu pon ada pulut gaul nyior tu. ms mula2 dtg tgnu..pelik jugak nape makan pulut cam tu..tp sedap jgk..hehe

    ReplyDelete
  2. salam lama xdtg sni hahahha suke tajok tu! terlajak sgt! hahaha btw mmg terliur ok :)

    ReplyDelete
  3. rajinnya adik nik masak.. seronok la boleh tumpang makan..

    ReplyDelete
  4. pulut tu.... iols punya faveret tapi takut nak masak skang, takut lemau hahahaa.

    ReplyDelete
  5. tgh pagi usha blog nik. lapo plak. heheh

    ReplyDelete
  6. sedapnya nasi dagang... lama tak pekena :)

    ReplyDelete
  7. Memang terlior pun...hihi
    Salam petang dari BUNDA...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^