Wednesday, December 31, 2014

adik di Berlin, Jerman


Assalamualaikum

seronoknya orang tu pi holiday,nak up gambar. tak nak biar nik jea yang jeles
nak korang yang baca dan tengok gambar pun jeles.huwaa..jom la kita jeles beramai-ramai
adik bongsu kita yang kat London tu holiday ke 3 negara sejak minggu lepas
jeles iollss tengok gambar yanga adik share kat group whatsapp family

yang ni kat Berlin, Jerman
cantik nyer Berlin ni















skarang adik kat Prague, Czech Republic.
dan akan sambut new year di Budapest, Hungary
 take care and have fun





5 comments:

  1. seronoknya leh pergi negara orang.jauh perjalanan luas pandangan

    ReplyDelete
  2. Kakak pun tumpang seronok melihat mereka bercuti.
    Bestnya nik..

    ReplyDelete
  3. TEmpat adik Nik bergambar tu jauh la dari kami... kalau tak bolhe hidu seudara hehehe.

    ReplyDelete
  4. cantik adik nik ni..dh sihat dh dia dari sakit aritu?

    ReplyDelete
  5. yang gambar first sekali tu teringin nak pergi sebab nak beli padlock tu bawak balik malaysia. rugi beli lepas tu letak situ je . baik bawak balik . banyak kegunaannya . Huhuhu :3

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^