Thursday, December 11, 2014

BB Cream by Seqy Beauty


Assalamualaikum

kali ni nak buat product review
product yang iolss bila pakai  and terus jatuh cinta
apa yang iolss suka sal bb cream ni adalah tekstur yang ringan kalau 
nak banding dengan foundation. kulit nik jenis yang cepat berminyak, 
jadi bila pakai foundation rasa macam tebal dan cepat berminyak. 
so pakai bb cream ni muka kurang berminyak.tipu sangat kalau kulit biasa berminyak tetiba tak berminyak kan.haha..kurangkan minyak pun uolss dah cukup happy :)

senang nak apply.titik kat dahi,hidung,kedua belah pipi dan dagu.
pastu sapu seluruh muka guna jari. tak bercapuk bila tempek kat muka.
ringan jea.macam tak pakai apa-apa
this product actually water base. so senang nak cuci muka.
yang penting HALAL.

bb cream ni perfect tuk setiap perempuan yang selalu busy dan tak sempat nak mekap,
wajib ada satu




tak salah kita cuba dan support product buatan malaysia
harga Rm55 including postage!
boleh beli dengan kawan blogger kita

facebook :
DE NinaAz
019 319 0117


4 comments:

  1. Nampak menariklah nik.
    Kakak belum pernah jumpa lagi produk ini.

    ReplyDelete
  2. produk keluaran blogger sepet kan ni?
    ramai review cakap best..
    kena try la jugak mcm ni.hehe

    ReplyDelete
  3. yeya!!!! Alhamdulillah. suka sangat bila sis nik suka ngn bbcream nihhhh.. hehe..
    Tq sis nik. hehee.

    ReplyDelete
  4. Nak dapat kan produk seqy beauty??
    Boleh contact saya..telegram/whasap/sms :0176579203
    Daily postage…COD Putrajaya, cyberjaya n dengkil..
    Blog : http://seqybeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^