Saturday, December 20, 2014

cadar patchwork cotton idaman hati


Assalamualaikum

dapat jugak beli cadar patchwork ni. 
teringin nak beli tapi bila tengok harga fikir banyak kali jugak la
mingu lepas beli cadar ni kat GM Klang.
suka cadar ni sebab fabrik dia tebal dan selesa.fully cotton. jahitan pun kemas.

kemas katil pun senang skarang,
tak perlu susah payah nak tegangkan bila kemas katil sebab tak jejas bila bangun tido
kalau cadar biasa, susah skit nak tegangkan.



terletak jew..tak renyuk pun
pastu cadar sebelah belakang pun corak cantik.boleh pakai dua2 belah

nik beli saiz king. RM 85.ada 1 cadar + 2 bantal. 
nak kena borong lagi ni.sabar2...tunggu bonus nanti..haha


4 comments:

  1. Wah..menarik ni kat GM je? Boleh tak nik bgtahu kalau ingat kedudukan kedai beli ni? Akak ada dah 1, ingat nk tambah. Mmg kemas dan tak payah nk tegangkan setiap hari..Yg ada kirim dgn biras, kalau ada kat GM lgi bagus, dekat boleh pergi sendiri.. kalau blh bg jawapan di blog akak ya..

    ReplyDelete
  2. murahnya...akak beli mula2 br keluar rm180 hutang 3 x bayar ..lepas tu beli on9 rm130.....memang suka pakai cadar ni...

    ReplyDelete
  3. salam Nik, nak tanya... Harga 85 tu klu kita beli satu set ke kne beli borong bru ble dpt harga tue.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^