Thursday, December 25, 2014

coming soon Safiyya 2015


Assalamualaikum

wah3..ada orang masuk tv lagi uolsss..haha
insyaAllah, adik nik akan muncul dalam rancangan TV9, Safiyya untuk siaran tahun 2015.
sebelum ni mucul dalam Hijab Staillista tak sampai 1 minit pun.
kali ni 5 minit dalam Safiyya 2015.crew Safiyya siap ke London.
kali ni adik berkongsi kisah diri sendiri.

2 tahun lepas adik nik disahkan sakit cancer stage 4. adik nik masih lagi dalam rawatan.
perlu buat check up dan follow up dengan doktor kat sana.
Alhamdulillah.. kanser adik still ada cuma cancer dah stable.
stable maknanya cancer tak membesar or merebak ke bahagian lain


moga jadi inspirasi buat semua yang menonton nanti.
nanti dah ada tarikh siaran kita war-war kan lagi.uolss mesti tengok yea.muehaha


2 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^