Sunday, December 7, 2014

dating berdua


Assalamualaikum

finally. dapat keluar makan dengan hubby sempena anniversary.yeayyy
tersangat lah happy bila dapat luang masa dengan tersayang
anniversary lunch with my sweet hubby
tempat tak ada la exclusive mana.kami makan at Ayam Penyet AP jea.haha
teringin nak makan buffet tapi rasa macam membazir.bayar mahal-mahal tapi makan sikit je


Kat Ayam Penyet Ap, nik biasa akan order ayam. hubby lak ikan keli.
sambal dia..perghhh. terangkat bontot bila makan.pedas tapi sedap.haha..
memang meletop sambal dia.sup pun sedap.



dan air favorite kami, Ice Lemon Tea

pstt !!
gambar berdua tak ada, sejak masuk 3 series ni mood nak selfie or wefie dah kureng
kalau dulu setiap kali keluar jea, confirm snap gambar sampai puas hati.
muehaha

3 comments:

  1. ala kaakk. ingt ada pic selfie ngn bbcream tuu. hehe

    ReplyDelete
  2. pfuhhh i likeee pedas2 ni klo x pedas x kenyang ase. haha

    ReplyDelete
  3. Fv Makan ayam penyet Wang Solo . Tapi nak try lah nanti yang AP nie . Eh, samalah kita jarang dah bergambar ngan laki sendirik . :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^