Tuesday, December 30, 2014

Hujung Minggu Punya Cerita


Assalamualaikum

hujung minggu paling di nanti . happy dapat cuti,
 walaupun balik-balik buat aktiviti sama
keluar makan, jalan2 Putrajaya or window shopping.muehaha
 hujung minggu lepas dapat spend the whole 2 days dengan family.
family kakak nik ada kat rumah nik skarang ni. letrik dan air kat Jerantut dah tak ada.
so terpaksa cari kawasan lain tuk pindah,nasib baik akak decided awal.skarang jalan dah tutup. #PrayforPantaiTimur

kami ke kenduri di Dewan Perdana, Keramat.anak kawan kakak nik yang kawin.
kami lak pi menyibuk..muehaha. lama jugak tak makan nasi kenduri.

bosan budak berdua ni tunggu Mama dia.
Mama dia lak excited sebab dapat jumpa kawan lama yang dah 28 tahun tak jumpa.
kira seisi reunion jugak la.tapi ada beberapa yang tak dapat datang sebab terlibat dengan banjir.


nik tak ambil gambar banyak pun, sebab malu nak jalan - jalan
gambar pelamin jea ada. pelamin yang simple dan cantik




me and anak2 saudara. dah besar dah.
4-5 tahun lagi uolss dapat cucu agaknya.muehaha

ahad lak uolss keluar dating berdua dengan hubby
1st time makan kat Restoran Padi House, Cyberjaya
Padi House ni bersebelahan dengan Old Town White Coffee.
love the environment .ala-ala open air. nampak lapang
banyak menu. ada local, dan western and rambang mata nak pilih





nanti boleh datang lagi try menu yang lain

Restoran Padi House
Block 3503
Jalan Teknokrat 5
63000 Cyberjaya
Selangor Darul Ehsan.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^