Monday, December 1, 2014

masih dalam mood anniversary


Assalamualaikum

welcome to anniversary mood!
seperti tahun-tahu sebelumnya, tak ada yang special pun kami buat.
simple2 jea kami sambut.tak ada la buat kenduri kendara bagai.haha
dapat agak jugak yang dia akan hantar bunga.tapi tak ada la sampai tertunggu-tunggu kan.hihi
terima kasih hubby.tahun ni bunga ni yang paling besar nik dapat
of course happy walaupun dah biasa dapat bunga dari hubby










weekend tak sempat celebrate sebab nik deman dan selsema
arini pun tak pegi kerja,mampu baring jea kat katil..nice kan sambutan anniversary kami.haha
kita sambut weekend depan tau
sorry hubby

khas buat hubby kesayangan (saya tahu dia baca blog ni..hihi)
terima kasih hubby.
saya happy apa yang awak buat tuk saya selama ni.
bukan setahun tapi 5 tahun yang indah
terima kasih 
semoga kesabaran, kebahagaian dan keberkatan sentiasa mengiringi perjalanan perkahwinan kita

5 comments:

  1. semoga berkekalan sehingga akhirnya.. amin44x

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary dear..
    Semoga berbahagia hingga ke Syurga...
    Aamiin!!! ;)
    Lama x menyinggah sini..

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary Nik...
    Semoga terus berbahagia selamanya dan dimurahkan rezeki selalu :)
    Best nyer dapat munge!

    ReplyDelete
  4. Bestnya nik. Selalu dpt bunga.. Jeles I..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^