Saturday, December 27, 2014

misi berjaya..my baby blue dress jubah


Assalamualaikum

kalau ikut kan ni kali ke 3 nik beli jubah dress dari Fabulous Heejab Boutique.
kali ni beli 4 pasang terus. haha..beli jubah sama lak tu.
3 lagi untuk adik-adik nik.yes..kami pakai jubah yang sama untuk majlis nikah adik nik nanti.
sweet kan kami..muehaha..nampak nau kakak pengantin lagi excited dari pengantin.muehaha
nik berkenan 2 dress jubah ni. tapi sain yang nik nak tu dah sold out.ku kecewa...huwaaa


so beli Medina Jubah Dress yang ni
Frozen Blue + Tiffany Green Lace

macam menarik jea bila gabung jubah dress Medina Jubah Dress
dengan ALLURE The Sequin Scarf dari Ameera Zaini ni.tapi sayang bawal sequin ni dah tak jual

beli Medina jubah dress dapat free cloth belt.
belt tu nak bukak boleh, nak pakai pun boleh, boleh buat 2 gaya gittewww 
Medina jubah dress ni nik beli RM124  dari harga asal RM 175.
biru bukan faveret color nik. tapi cantik lak warna baby blue ni.hihi



done. misi berjaya.

1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^