Saturday, December 20, 2014

Misi mencari jubah baby blue


Assalamualaikum

boleh giler tengok promosi jubah kat facebook dan instagram.
ramai yang buat promosi sempena cuti hujung tahun ni.arggghhh stress uolss
kalau duit berkepuk2 dah lama uolss borong semua jubah2 ni.

sebenarnya, tengah cari jubah untuk kami satu family pakai masa nikah adik nik nanti
InsyaAllah, tak ada aral melintang nikah bulan 4 tahun depan.
tema baby blue untuk family.hehe..harus kena tahu dari awal.
senang prepare.tak nak kelam kabut cari baju
tak dapat baby blue, blue pun jadi la uolsss...malas nak fikir.haha

tengah survey lagi mana jubah yang berkenan di hati.
ni 3 ni semua jubah dari Fabulous Heejab Boutique.
nik sebelum ni dah beli 2 jubah dari mereka.

semua ni warna baby blue. yang berbeza cuma corak di lengan
menarik jugak kalau semua family pakai ni. tapi masalahnya tak semua sama saiz.
tak semua boleh pakai baju yang di beli.kang salah beli saiz tak kena naya.
tapi yang best anak2 saudara dah sama saiz dengan mak cik2 nya.
confius jab.mak cik yang badan maintain or anak2 saudara iolss yang dah besar ni..hihi


dapat blue pun ok..hehe
Wila Dress by Dreemika**Sufi Pleated Jubah by Zefiks Collection**Alicia Diamond by Zawara

Alicia Diamond Zawara ni,  adik nik dah beli.
warna merah dan biru.ngam2 dengan body.cantik terletak jea.
dia ada saiz tuk standard dan tall. 
saiz standard ni untuk orang-orang yang tinggi nya 160cm ke bawah..hihi
so senang .tak payah nak pi potong kainnya. dah la meterial best.harga pulak berpatutan.
dapat gaji nanti confirm beli Alicia Diamond Zawara warna hitam dulu.
Rm129 jea.harga asal rm 149.


cepat la gaji saya nak beli jubah dress ni boss.
jangan lupa bonus skali yea boss..muehaha

1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^