Saturday, December 13, 2014

Pencarian barang baby


Assalamualaikum

dah lama tak berdating dengan adik-adik.masing2 busy dengan kerja.
pagi tadi baru dapat keluar. kali ni kami ke GM Klang. niat mau shopping barang baby
bertolak dari rumah kul 9 lebih. senang pegi pagi.senang nak parking, selesa nak shopping
kalau korang pi GM Klang, sure tahu banyaknya kedai jual barang baby.
kalau pandai cari dapat la yang murah dan design cantik2

pastu singgah lunch kat Pak Li Kopitiam @ Ole Ole Seksyen 18, Shah Alam
makan Chicken Porridge. masa turun tu terjumpa pulak kedai baby.
teruja tengok baju baby comel2 kat situ.






first baju nik beli tuk my baby nephew.comfirm comel bila dia pakai nanti
tak sabar nak tunggu awak pakai baby
dekat 2 ratus jugak la borang barang baby kat kedai ni.
adik nik baru jea start shopping.
banyak baju dari jenama Pureen.cantik2 design dia. simple but menarik.



beli rompers ni kat GM Klang. beli 3 dapat la RM 100.
yang kecik comel sebelah kiri tu stoking. 




Alhamdulillah adik nik sekarang dah 30 weeks pregnant. *yayy
dah masuk 3rd trimester. dah tak lama lagi je dah nak bersalin.
 kalau ikut doktor, EDD 14 Feb
amboi baby, pilih tarikh velentine ker.
tak sabar nak jumpa awak. dah lama tak ada baby boy dalam family.
last ada baby boy 17 tahun yang dulu..*how time flies
serius seronok bila jalan-jalan tengok barang baby, shopping barang baby.
lagi - lagi baju baby. kecik comel jea.
tak sabarnya nak ada baby sendiri. doakan yea :)

4 comments:

  1. kiter yg blm kawin ni pn selalu geram tgk baju2 baby...comel2...

    ReplyDelete
  2. x pernah lagi sampai GM Klang . One day nak kena pi gak .

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^