Sunday, January 18, 2015

2 tahun.


Assalamualaikum

Had my ct scan done today.if the result is stable then i will be off medication for 3months insyaAllah.please make a lot of dua for me.even if it's just a mere 3 months,i would be really happy to be off medications.it means 3 months of holiday from diarrhoea and feeling tired.

Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah
cancer adik stable, so adik tak perlu makan ubat untuk 3 bulan.
harap sangat cancer tak ada dan adik tak perlu makan ubat tu sampai bila-bila pun.


everyone yang baca blog nik mesti tahu yang adik nik stage 4 kidney cancer
17 january semalam cukup 2 tahun adik di bedah
12 jam dalam operating theatre di sebabkan kompilasi dan bleeding.
akhirnya berjaya di keluarkan
#throwback gambar 2 tahun lepas.masih dalam simpanan.dan masih dalam ingatan.pengalaman yang akan di ingati sampai bila2.





my lil sister been through hard times..moga Allah permudahkan urusan adik.
dengan izin Allah datangnya sakit.dan dengan izin Allah juga Dia yang akan menyembuhkan penyakit
jadi doktor muslimah yang hebat nanti. 

Thanks a lot everyone.May Allah bless us all


6 comments:

  1. Amin.... Semoga adik nik di away lindungan Allah

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah perkembangan sangat baik..lawa adik nik ni ya...

    ReplyDelete
  3. semoga terus sembuh . jgn putus harap . teruskan berdoa . berusaha , tabah dan redha . ketentuan Allah ada hikmahnya ...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..semoga beliau trs kuat & sihat sekarang..

    ReplyDelete
  5. Nik bersih jek wajah adik tu kn?? Tu ke kanser yang dikeluarkan. Besar sungguh

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^