Tuesday, January 13, 2015

Annual Dinner 2014


Assalamualaikum

as usual, event yang paling ditunggu-tunggu awal tahun adalah company annual dinner .
Annual Dinner kali ni dekat Zest Restaurant @ Marriot Putrajaya
kali ni kira second time nik attend annual dinner.







fikir punya fikir iolss decided pakai jubah dress ke annual dinner kali ni
tak ada masa nak sewa beli baju dinner bagai.pakai jea apa yang ada dalam almari
 nak pakai jubah colour hijau..tapi alih2 pakai colour peach
jubah dress hijau tu kena potong sikit supaya tak meleret.
kalau tak potong memang kena pijak masa jalan la



so this is what I wear that day!
i'm ready for the dinner

what I wear:
Medina Jubah dari Fabulous Heejab Boutique
Tudung bawal Pasar malam

tahun ni giliran bhgian sales yang organise annual dinner
kreatif tol budak sales ni.kalau budak operation yang buat, kami fikir sal hadiah jea.muehaha
so masa nak register semua kena thumbprint kat kad ni









apa yang best tentang annual dinner ni ialah semua staff akan dapat hadiah. SEMUA ok
so tak ada yang pulang dengan tangan kosong
tapi akan ada orang yang pulang dengan sakit hati sebab tak dapat lucky draw yang di idam kan.muehaha..itu biasa
iolss lak jenis tak kisah.sebab selalu iolss bukan jenis yang lucky pun.so tak kan mengharap apa2.dapat vocher KFC RM10 pun ok.sapa nak bagi free kan..haha

enjoy below photos taken during company annual dinner last saturday. 

banyak pilihan menu.


Seafood

























banyak lagi sebenarnya yang nik makan tapi tak sempat nak ambik gambar.
so far not bad makanan kat sini, ada sedap ada yang tak.






buah-buahan segar pembuka selera








ice cream

adik kedua dan en hubby teman ke dinner kali ni.





taking selfie photos! haha. pffft...ladies!
tandas dia bersih.suka..haha

lucky draw saya dapat ni.product mandian The Body Shop
wangi la nanti..haha







dan untuk kali kedua saya dapat award ni.
best performance untuk tahun 2014.Alhamdullillah...rezeki murah di awal tahun
terima kasih boss masih mempercayai kerja saya.



bergambar kenangan










with my bff.kawan susah senang kat opis.
kami yang selalu bertiga. di mana ada diorang berdua,di situlah ada nik


a night to remember :)


4 comments:

  1. beshnye bl dpt mkn yg besh2 ni... kn mai ngan perut kosong hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..btol.bawak perut kosong jea aritu. kalau tak confirm tak dapat makan byk..

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^