Tuesday, January 20, 2015

lunch date


Assalamualaikum

sabtu lepas, keluar lunch date dengan adik-adik dan ipar duai.

seronok dapat makan ramai-ramai. 
kalau semua duk dekat rasa nak buat aktiviti gini tiap2 weekend jea.
decided makan kat Kenny Rogers, IOI City Mall Putrajaya
sorang adik nik kerja kat Parkson IOI City Mall bahgian baby so kalau lunch kat tempat lain kesian lak dia tak dapat nak join.
lagipun ni tempat feveret nik selepas secret recipes..hihi

nah..gambar selfie peace tuk semua..haha



lama dah tak makan Kenny Rogers.


ni menu yang nik order. 1/4 ayam Black Pepper Sauce
Fresh Fruit Salad, Mashed Potato and Macaroni Cheese.
alahai sedap sangat.





jelly ais cream.

gambar adik2 dan ipar duai tak snap. 
borak2 sampai tak sempat nak snap gambar pun.


4 comments:

  1. Lama tak makan Kenny Rogers Roasters jugak. :-)

    ReplyDelete
  2. sedapnya....
    dah lama x pekena KR ni

    ReplyDelete
  3. Rumah nik dekat puchong kn?? Hihihi sm la hanis stay puchong jgk

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^