Saturday, January 10, 2015

Sufi Pleated Jubah


Assalamualaikum

Zefiks Collection buat sale terkejut minggu lepas
orang macam saya yang tengah meroyan beli jubah ni confirm la TERbeli
pakai jubah ni best. sebab utama semestinya tutup aurat. lepas tu nampak lebih sopan. 
sekarang pun ramai je orang pergi mana-mana pakai jubah. so jom kita kumpul beli jubah
sesuai la dengan azam dan harapan 2015 nak upgrade almari kan.hihi



ada butang di bahagian tengah utk nursing friendly dan ada hidden zip di lengan utk berwudhuk
jubah ni material Valentino Satin
warna Sky Blue jea yang ada.normal price sebelum ni RM155. tapi dapat la RM100.
warna tidak 100% sama seperti warna asal atas faktor pencahayaan yea.
tapi warna tak lari banyak macam warna dalam gambar ni la
lagi cantik kalau tengok real :)

nak order
Whatsapp ke 011-31775156 
email kami di zefikscollection@yahoo.com.my




4 comments:

  1. dah lama x shopping jubah baru..skrng ni tempah jahit je buat dress jubah dr kain cotton..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada tempat nak tempah ok la.kat tempat nik tak tahu nak tempah kat mana.so beli online jea..hihi

      Delete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^