Sunday, February 15, 2015

14 Februari


Assalamualaikum


Alhamdulillah. bertambah ahli baru dalam family kami.
akhirnya keluar jugak hero yang di tunggu2.
lahir 14 februari, pukul 1.33 tengah hari. berat baby 3.35 kg. 
first time dapat tengok baby sengih bila keluar dari bilik bersalin. 2 kali lak tu.
nampak nau happy keluar dari perut mama yea.
kecik sangat ruang kat  dalam perut mama kan baby.haha
ingat nak menangis bila kita cium dan picit pipi dia.rupanya tak.

perfect apa yang kami impikan untuk baby.
kulit putih kemerahan.
hidung mancung, kaki dan tangan panjang macam papa dia,
bibir dan dagu runcing macam mama dia.
SubhanaAllah.. indah sunggah ciptaan Allah
jatuh cinta aunty dengan awak baby 
mama baby pun sihat. Allah permudahkan urusan adik saya.
tengah hari tadi dah boleh discharged

papa baby bgtau, gambar nanti lepas 40 hari baru dapat upload.
aunty mengikut perintah..haha
Selamat datang ke dunia baru sayangku.moga jadi anak yang soleh yea Zharif.
nanti aunty pi melawat lagi. rindu nak gomol dan cium pipi gebu Zharif tu.


1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^