Saturday, February 7, 2015

craving masakan kelantan


Assalamualaikum

jauh bebenor cari makan yea. lama gila tak makan makanan kelantan. 
plus susah nak dapat yang sedap.
fisrt time makan kat Hayaki Damansara Uptown. 
selalu ke Hayaki Danau Kota or Shah Alam.

en hubby tau ni tempat makan favourite cik isteri dia. 
dah lama kot teringin nak makan mango iced rock dan pulut mangga.
sangat recommended korang makan kat sini
nik suka kat sini  harga makanan tak terlalu mahal dan masih affordable .
extra point, restoran ini beroperasi 24 jam

air cincau dan mango iced rock special
special sebab ada ais cream kat atas mangga, 
bawah tu ais yang dikisar ngan mangga.
banyak giler mangga dia. makan sorang lak tu. cuba gak abiskan. 
rugi la kalau tak abis sebab mangga dia manis.sedap

 ni pun makanan yang di cari2.
nik order nasi berlauk ayam. fuhhh..sambal dia pedas sedap
rindu dan teringat kat kampung bila makan ni..huhu

ni paling terbaik.susah nak dapat pulut mangga ni. 
datang Hayaki baru dapat makan.
tapau pulut mangga, makan sambil layan maharaja lawak mega 2014

nah alamat kalau korang nak terjah makan kat sana :)

1 & 3 Jalan SS21/37
Damansara Utama Uptown
47400 Petaling Jaya
Selangor

1 comment:

  1. Sedapnya nik...best betol nik rajin JJCM kan... :) *terus lapar neh*

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^