Monday, February 16, 2015

pejuang kanser dalam Safiyya TV9


Assalamualaikum


sejak keluar story adik kat Safiyya TV9 semalam, adik terima banyak respon positif. terharu baca komen2 meraka kat fb and ig adik.
ni pertama kali adik bercerita tentang penyakit kansernya dalam tv
interview ni dalam 6 minit jugak la. kakak yang terlebih excited nak tengok sebenarnya.
kul 10.30 dah ada depan tv. bangga wei.adik iolss keluar tv kot. 
peluang ni maybe sekali seumur hidup so harus la tumpang bangga.
bangga adik punya kekuatan untuk berkongsi. tak mudah nak ingat balik kisah yang berlaku 2 tahun dulu. 

moga dengan adanya kisah dari adik saya at least boleh beri inspirasi buat yang menonoton. bukan jea untuk yang sakit tapi untuk yang sihat jugak.
terima kasih pada semua yang selalu mendoakan adik saya
hanya Allah Taala dapat balas jasa korang

video dan audio tak cantik. sebab rakam guna samsung S2 jea :)



'Kanser bukan satu hukuman mati yang perlu di fikirkan, tetapi sebagai titik permulaan untuk berubah agar lebih menghargai diri  "
 Nik Idzni Dalila​

jumpa Mac nanti yea dik.
tak sabar nak kumpul satu family lagi ^__^

(21/3/2015) ...update. video ni lagi jelas. 
adik dalam slot Imrah Personaliti



2 comments:

  1. akak pun tgk...teringt yg nik ada citer dlm blog..apa pun setiap apa yg berlaku..Allah Maha Mengetahui...semoga adik nik tabah...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^