Saturday, February 14, 2015

short interview with Safiyya TV9


Assalamualaikum

finally, kalau tak ada aral melintang dapat la tengok adik nik dalam rancangan Safiyya TV9. krew Safiyya terbang ke London tuk recording ni.
kali ni dalam Safiyya TV9 adik dalam slot inspirasi.bercerita kisah cancer. 
adik nik sendiri pun tak tahu apa yang keluar so kena tengok sendiri la Ahad ni
ahad ni maknanya esok la. omg..harus sediakan tisu nanti ..huhu











jangan lupa Safiyya TV9, Ahad ini ,15 Februari 2015. 11 pagi
moga jadi inspirasi buat semua

video

They said that cancerland is a lonely place but not in my case.i have received so much love from my amazing family and friends.i said yes to the interview just to let everyone who's in the same boat as me know that you are not alone! Cancer sucks but it has taught me so much.they say you only start living when you learn about dying!hopefully it will be beneficial..will be on tv9 (malaysia) this sunday at 11 am
-Nik Idzni Dalila-



2 comments:

  1. nikkkkkkkkkk...tengah tgk ur adik kat sis tv9 nie...terus bukak ur blog nak komen hihihihi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^