Sunday, February 8, 2015

Suamiku Encik Stance


Assalamualaikum

tajuk kemain macam tajuk filem..muehaha
sejak pakai kereta persona n join club/society kereta ni rasa dah 20 kali  kot hubby tukar spot rim. warna sport rim pun dah macam2 warna..wink wink
cik isteri hanya mampu tersenyum.kadang2 membebel jugak la.opsss
tapi dah tu hobi en hubby, tak kan boleh halang punya..haha
tetiba jea dah tukar spor rim. eh esoknya warna pulak yang lain.errmmm

siap ada yang pm kat fb mintak tunjuk ajar nak buat kereta sebijik en hubby
idola katanya..apa yang menarik ntah..muehaha
bulan ni sibuk en hubby dengan event kereta. 
nik sempat join 1 event jea tahun ni.
join pun sebab jauh so sambil tu boleh jalan2.haha.motif sangat kan

gambar kereta en hubby dari dulu sampai skarang. 
ni gambar beberapa sport rim yang pernah en hubby pakai. 
sebahagian jea ni.ada lagi yang tak ada dalam gambar :)













ni sport rim terbaru. dari warna biru dah tukar pada gold
kita tengok selama mana sport rim ni boleh bertahan..muehaha




happy weekend uolss :)

p/s : gambar cilok dari kawan2 en hubby

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^