Sunday, March 29, 2015

baby Iman Zharif


Assalamualaikum

obses btol ngan budak comel ni.
setiap hari harus mama dia harus update perkembangan dia.
seminggu lagi nak jumpa comel kesayangan ni.
pipi makin tembam, paha makin berisi
syok untuk di gomol nnt ni. geram nak gigit..muehaha.
dah pandai senyum sendiri, tak perlu nak di agah pun.

mak cik2 panggil Zharif, sepupu panggil Iman
Tokku panggil awak Zharif Sofia dik..muehaha
adoi Tokku, cucu Tokku lelaki yea.bukan pompuan.
Tok Ma pun sama, selalu ingat awak cucu pompuan
mentang2 la anak ramai pompuan kan. 


ecece...tido pun senyum. 
mimpi Teh ker sayang.haha

Zharif ni alarm clock tuk mama dia.kalau bangun tido confirm uwaa dulu. 
tapi pagi tu alarm tak berbunyi. siap termenung lagi.comel

tengok la gaya dia tido. baju tu dah ketat dah.
putih gebu tangan dia. kuku dah potong so Tok Ma tak bagi pakai mitten
excited tetiba dapat rasa ada tangan kot kan. tak duk diam lak tangan tu
terpaksa pakai balik mitten.takut tercocok mata sendiri nnt.
banyak sangat tenaga budak kecik ni sorang.kesan susu ibu ni.hihi

pipi pun dah 5kg .hihi






gaya tido paling win setakat ni.omey nyer awak baby oii.
seluar newborn banyak yang dah ketat.so dia tak selesa nak pakai
balik KL nanti ajak Mama pi shopping yea dik

indahnya ciptaan Allah.
jumpa jumaat nanti baby .

1 comment:

  1. hehe baby mmg suka tdo tgn dua2 kat atas ek haha comel

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^