Tuesday, March 31, 2015

dari London


Assalamualaikum

honestly, nik jarang beli perfume. 
sejak adik kat London la baru terjebak beli perfume ni.
selalu mintak adik beli masa sales la.
lagipun kat sana, harga murah berbanding kat Malaysia
dan selalunya , pilihan perfume adik nik mmg semua nik suka.
actually bau perfume ni subjective. ikut hidung masing2. kadang2 kita rasa bau wangi, tapi tak wangi tuk orang lain or sebaliknya.

en hubby pun join skali pesan perfume dekat adik nik
nik jenis tak kisah perfume tu keluaran lama or baru asal bau sedap dan murah berbanding harga di Malaysia.


nik suka perfume yang bau soft dan sweet. bau yang strong tak sesuai tuk nik.
so adik beli Eternity Moment Calvin Klein 100ml n La Tentation de Nina 50ml
perfume Eternity Moment Calvin Klein ni bau dia tahan lama
La Tentation de Nina, botol comel giler.pinky lagi.sweet jea bau.
Eyebrow kit terselit. saja mengada suh adik beli.
 nak blaja lukis kening yang tak brapa nak ada ni.

ni perfume nik bagi adik untuk letak kat hantaran
set perfume Daisy Marc Jacobs. ada losyen dan mandian.
semput tengok harga set perfume ni kat Malaysia. 
boleh beli 2 set perfume yang sama kalau beli kat UK.
botol perfume comel. ada bunga daisy kat penutup btol. 

ni jea mampu bagi dekat adik nik. 
doakan majlis adik ke 3 nik berjalan lancar.
tak sabar nak balik kampung. rindunya.

5 comments:

  1. wah, seronoknya dapat shopping perfume murah original giteew, nak join sekaki boleh ?.. hihi

    ReplyDelete
  2. BESHNYE .. NK KIRIM JUGK . HIHI ..

    AMIN . MOGE MJLIS D PERMUDAHKN N BRJLN LNCAR

    ReplyDelete
  3. Semuga berjalan lancar segala urusan

    ReplyDelete
  4. Semoga majlis adik nik berjalan lancar..
    Aamiin!!!
    Amboi bnyk nye pepium....

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^