Tuesday, March 17, 2015

farewell party


Assalamualaikum

ofis ada buat farewell party untuk opismate yang dah resign dan bakal resign.
syok weii dapat makan free. lama tak makan nasi dengan lauk pauk yang banyak gini.selalu makan kek or order pizza jea.
jarang boss buat farewell party untuk yang resign.
tetiba datang angin dia nak buat lak kan.hihi.
farewell party kat opis jea.opismate order makanan di Anggrek Kuring. 
ramai staff yang dapat join. makan free laju jea korang yea.muehaha

menu2 yang ada.jom jamu mata..haha

kuih muih dan cucumber lime

buah-buahan dan keropok









Nasi Putih




Bihun Goreng


Tahu Tauco


Alhamdulillah..kenyang sangat2.
cantik lak warna dalam pinggan .macam2 kaler ada

services bagus. siap ada sorang akan jaga dari awal sampai abis majlis.
diorang pun sediakan bekas kalau nak tapau makanan yang tak abis.
sapa yang nak order silakan yea :)

Anggrek Kuring
Bandar Puteri No. 30-1, Jalan Puteri 1/4,  
47100, Puchong, Selangor
03-8062 8050

yang dah resign operation manager nik, Angeline (sebelah nik dalam gambar)
dia yang banyak bantu nik masa nik mula2 kerja dulu.
nik kalau rasa down, borak dengan dia mesti bersemangat balik
terima kasih. kalau ada salah silap harap maafkan yea.
wish u all the best for your future undertakings. keep in touch Angeline


yang 2 orang lagi yang bakal resign tu, 
nik takde rasa sedih dan tak rasa happy pun.
anyway, bagus lah resign kalau dah tak ikhlas nak bekerja.
bagi peluang dekat yang nak bekerja. bukan senang nak cari kerja skarang ni.
eh..membebel lak
 k bye

7 comments:

  1. nampak sangat-sangat menyelerakan menu yang ada tu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillaj.. untunglah rezeki, blh mkn2. Mkanan nmpk best2 n y sihat2 belaka

    ReplyDelete
  3. wow banyak makanan tu.. all the best buat mereka!!!

    ReplyDelete
  4. masa kite lepas hantar surat resign dulu memang dah tak feel nak kerja. tak tahu kenapa. bila busy tu rasa macam nak mengamuk je.. padahal 5 tahun hadap takpe pulak. hahahah.. meby mood kerja dah kelaut kot. tu pasal la...

    http://myraanneba.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. aduh....dah lah belum breakfast ni. lapa terus perut tgk makanan. huhuhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^