Friday, March 20, 2015

hero kesayangan


Assalamualaikum

hero kesayangan family. comelnye dia MasyaAllah.

boleh kancing gigi setiap kali Mama dia antar gambar kat whatapp.muehaha
gerammm..ggrrrr.pipi dah makin labuh dah tu
teringat masa mula2 Teh tengok awak baby. kecik comel jea.
skarang membesar bagai johan.

1 bulan
comel bantal Tok Ma beli kat Zharif. 
Hello Kitty warna kuning lagi. 
nanti ramai lagi yang akan  ingat awak baby girl.haha


papa balik potong kuku dia. service hidung
nyenyak dia tido

cucuk untuk sebulan, berat dah naik 4.8 kg. masa lahir 3.35 kg.
panjang dah 56 cm..membesar bagai juara si kecik ni.
nampak jea kecil cinonet. kat mana zharif simpan lemak ni.hihi





comelnye cucu tok ku ni :)..reaksi muka pelik2 pun tetap comel
hai la budak kecik.Teh tahu hidung baby mancung
tak yah la nak eksyen dengan Teh

sejak dah sebulan ni. dah start pakaikan rompers 
sebelum ni susah nak pakai sebab kepala dan leher baby lembik lagi, 
 tapi bila dah pakai tu rompers pun dah muat2 jea.muehaha
cepat sangat awak membesar yea sayang


alolooo Zharif....geram aunty tengok pipi
rasa nak geget jer pipi dia.makin tembam. 
Mama dia bgtau kalau pegang dia dalam 10 minit jea bertahan, lepas tu dah lenguh


amboi..lena tido
Teh luv u so much baby.jumpa nanti :)

3 comments:

  1. Suka ye dapat anak sedara.hehehe

    ReplyDelete
  2. gamba yg last tu haha comel cute!!

    ReplyDelete
  3. alololo...comelnyaaa. mancung nah hidung dia. geram!

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^