Sunday, March 1, 2015

Muhammad Iman Zharif


Assalamualaikum

Muhammad Iman Zharif. 16 hari dah umur budak comel ni.
semalam pi jumpa dia. dapat la pegang sekejab. masa datang tu, Tok Ma tengah cuba tidokan dia. dari kul brapa tahan mata tak nak tido. merengek2 dia.

baby Zharif ni baby aktif. tangan kaki tak pernah duk diam.
selalu kalau baby kuning ni kurang aktif dan suka tido 
tapi Zharif setiap masa aktif. sapa nak kurus boleh jaga Zharif.
confirm kurus nanti.haha
harap2 la kuning ni cepat surut dan hilang yea baby.minum susu Mama banyak2 tau



mesti rimas Teh duk cium yea.haha..sorry baby.
Teh geram sangat tengok awak. sapa suh comel sangat.
merengek-rengek pun comel.apa lagi kalau senyum.melting terus

baby zharif ni suka bagi Teh melting tau.haha
mula2 keluar dari bilik operation dah pandai sengih2. 
first day keluar je dah boleh buka mata, pandang kiri kanan.gerak kaki dan tangan
malam tadi jumpa dia, nik duk kat kepala dia
tetiba dia buka mata, berkerut2 dahi .seolah-olah nak cari sapa la yang duk dekat kepala dia tu.hihi..comel sungguh. 

minggu depan dah nak balik Kelantan
Mama dia nak berpantang kat kampung lak. 
jumpa lagi bulan 4 nanti yea baby comel Teh. Teh gonna miss u so much :)


2 comments:

  1. alahai comel nya baby, kalau boleh nak baby mcm ni x beso2 sbb senang gomol...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^