Monday, March 23, 2015

naik gaji

Assalamualaikum

belanja en hubby makan sempena nik dapat naik gaji *wink wink
Alhamdulillah..rezeki nik.syukur sangat-sangat
gaji naik lebih skit dari tahun sebelum ni. InsyaAllah cukup untuk nik.
azam untuk lebihkan saving tahun ni, so harap tercapai
sepatutnya bulan 1 gaji dah naik, tapi tertanggguh sampai bulan 3.dan boss janji akan bayar kenaikan gaji bln 1 dan bulan 2 yang sepatutnya kami dapat tu
* ka ching..haha

makan tempat feveret nik, Secret Recipes. nik order Lasagna dan Caremel Latte.
en hubby order Spaghetti Bolognese dan Iced Lemon Tea.
belanja en hubby tapi pi tempat feveret sendiri..muehaha
fuhh..terangkat. makan lasagna panas2 ni. serve sekali dengan roti seketul




boss nik ni ramai yang dah resign baru kelam kabut nak cari staff baru
apapun, terima kasih sebab resign beramai-ramai, so bukak mata boss tuk hargai sapa yang masih kekal. moga berjaya di luar sana ex opismate ku semua. jangan rindu kami di sini yea. k bye

6 comments:

  1. Tahniah naik gaji.. moga makin berjaya dlm kerja dan lain2 ya cik nik..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah. tahniah nik :)
    doakan rezeki tira pulak sampai lepas ni utk dapat kerja ye ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah.. teruskan kecemerlangan!!

    ReplyDelete
  4. wahhh sedapnya.. belanja cikna sekali nik.. hihi..

    Alhamdulillah semoga sentiasa murah rezeki..

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH KAK :) SONOK NAIK GAJI NI ..

    ACANE RASE LASAGNA TU KAK .. HIHI . XPENAH TRY LG NI ..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^