Tuesday, March 3, 2015

obsessed with tis lil munchkin


Assalamualaikum

dah dapat keizinana papa dan mama baby Zharif  tuk share gambar
rindu sangat kat budak comel ni. setiap hari dalam group whatapp family akan ada gambar baby comel ni. skarang dah tak suka di bedung.
baby Zharif ni aktif kemain.kaki tangan memang tak reti duk diam.
peel baru kalau bangun tido mesti nangis.  
angkat dukung or riba, confirm diam. kadang2 senyum buat muka tak bersalah.haha.
nak share gambar yang ada dalam hp.

fresh dari perut Mamanya.putih gebu.
Tok Ma kata putih macam Teh masa baby. auwww..terharu Teh.
makcik2 lain sila jangan jeles,especially che su yea..hihi


first day pun saya dah suka buka mata.pandang kiri kanan
sambil buat muka comel.





muka mintak susu ni..haha


comel kan saya bila bertudung..haha



hey budak comel.geram


saya baby botak yang hensem :)


baby Zharif tersedu yea.comel pulak tisu cinonet kat dahi tu.
baby Zharif ni dalam perut Mama dia lagi suka tersedu.

lena tido beriba yea dik :)




baby tengah fikir nak menangis or nak senyum ni.hihi
ni sebenarnya tengah tahan mata dari tido.hihi
Tok Ma pun kadang2 tersenguk senguk nak tidokan Zharif. 
ada masa Tok Ma yang tertido.Zharif lak mata terkebil2 tengok Tok Ma kat sebelah.haha.


hero kesayangan semua
Teh miss u baby :)

3 comments:

  1. alahai comeynya.. geram tengok.. pandai bukak mata.. slalu tgk baby br lahir mesti tido je..

    anak buah first ke yg ni nik?

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^