Friday, March 6, 2015

Training GST kali ke 2


Assalamualaikum

Training GST lagi.kali ni di Oasis Square, Ara Damansara.
jauh beb dari Puchong. nak kena redah jem. sabar jea la
kali ni  berdua dengan opismate.kami sewa jea teksi. 
boleh claim kan. so tak risau sangat...wink wink.

tarining kali ni berkaitan dengan sistem.
cara nak key in detail2 GST dalam sistem
fuhhh..training kali ni lagi memeningkan.iolss blur terus.
nasib baik la sehari jea trainingnya.Traning kali ni sesuai untuk account sebenarnya, tapi kami yang bahagian Operation lak yang di paksa training.huhu







lunch  tak di sediakan. so terpaksa la cari kedai makan.
kami pilih jea kedai makan mana2 pun .tak kisah harga pun.
mentang2 boleh claim kan. yang syok habis training awal dalam kul 4. 

best jugak sesekali dapat keluar opis.
skarang environment kerja tak se best dulu.banyak sangat masalah kat opis tu. 
dah ramai yang resign. terpaksa back up kerja orang lain.
 kerja dah banyak ni tapi gaji takat tu gak.
tadi sorang lagi akan resign.haha..mampu gelak jea.
bukan senang nak training orang baru. 
so pada boss hargai mereka yang telah lama bekerja.
hihi..till then.bye


2 comments:

  1. saya setiap kali balik dari training GST sure pening kepala :(

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^