Friday, March 13, 2015

Zharif dah sebulan


Assalamualaikum

anak buah saya yang ke 8. anak buah lelaki yang ke 3 dalam family kami.

dah sebulan dah umurnya.rindunya kat Zharif bambam ni.
geram sorang2 tengok gambar budak comel ni. 
Zharif dah ada kat kampung.Mamanya balik pantang kat sana. 
jumpa bulan depan yea baby.
rindu nak gomol dan peluk cium awak.siap la nanti..haha
setiap hari mesti ada jea gambar Zharif kat group whatapps.
mama dia harus selalu update. mak cik2 semua rindu..huhu

day 21
mimpi indah yea sayang. tido pun sengih2.
kening mana kening..haha..


day 23
first day Zharif kat kampung. penat sangat ni.
macam dia jea yang bawak flight.muehaha


day 24

comelnye budak bertuah ni. geram tengok dia :)
 kena bedung baru dapat tido lena



day 26
Subhanallah,geram sangat tengok bambam ni
zharif naper senyum gitu..comel sangat ni.
bila dia senyum ada iras tok ku la.hihi



sian dia. kat kampung panas. so tak selesa dia tido.
tido atas riba mama jugak yang selesa yea sayang.

day 27

29 day
ada yang ingat awak baby girl la baby..haha
sarung bantal tu masa nik baby lagi. Ma simpan sampai skarang
bantal tu Ma buat khas tuk cucu dia.nanti boleh jadi bantal busuk zharif la.hihi


30 hari
Alhamdulillah, Happy 1 month old sayang
semoga Muhammad Iman Zharif jadi anak yang soleh
sempena 1 bulan ni Teh tak boleh nak belanja makan, 
so Zharif mintak susu ngan Mama Zharif jea la yea.muehaha


gambar tido paling banyak .
mama dia tak sempat nak ambik gambar bila zharif bangun.
3 minggu lebih jea lagi nak jumpa bambam ni


11 comments:

  1. comelnya zharif... rindu bau baby.. tak sbr nk bersalin. hihi

    ReplyDelete
  2. mcm mat salleh pun ada rupa dia ... comelnya . kat sini pun ada baby . baby my kakak dah masuk 7 bln . tiap hari gomol dia ... mmg best .

    ReplyDelete
  3. Sekejap je dah sebulan ye , alahai tomey nya.. photogenic ..pandai tengok camera tu.

    ReplyDelete
  4. Alololo....comelnya dia sis. Geram tgk hidung dia. hehe. Bila tgk newborn ni kan... terus rindu time anak still newborn. hehe.

    missed that moment seyyy

    ReplyDelete
  5. suka tgk gmbr dia senyum tu...pndai dia..comel.

    ReplyDelete
  6. tomie...tomey... semoga berjaya dunia akhirah

    ReplyDelete
  7. Hensem sgt! ada iras nik jgk! :)

    ReplyDelete
  8. comelnye baby.. mesti bau wangi je..

    ReplyDelete
  9. Semoga membesar menjadi anak yg soleh, Zharif. encem dia...hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^