Thursday, April 16, 2015

Adik featured dalam Majalah Lisa Malaysia


Assalamualaikum

akhirnya, dapat juga beli majalah Lisa Malaysia ni

selalunya admin Lisa Malaysia akan update sapa cover majalah setiap bulan dalam FB page, tapi dah masuk pertengahan April still tak ada update.
rupanya dah keluar pun edisi April.

adik nik dalam ruangan Efisen. tu yang excited sangat nak beli majalah ni
first time keluar cerita adik kat majalah. bukan senang nak keluar citer kat majalah dan peluang ni bukannya datang berkali-kali.
tak ada seisi photoshoot bagai , wartawan just email soalan tuk adik jawab
gambar pun just ambik kat instagram jea.hihi
Alhamdulillah. adik dapat share kisah sakit kanser nya.macam mana adik lawan sakit.
lagi2 bila jauh dari family. moga jadi inspirasi buat semua. 

muka depan majalah Lisa Malaysia edisi April gambar Amyra Rosli

suka title ni
"Menangis dan bangkitlah semula- gadis pelawan kanser


doakan adik saya terus tabah,sokongan dan doa semua amatla kami hargai. sapa-sapa yang berkesempatan tu,jangan lupa dapatkan majalah Lisa Malaysia keluaran April 2015  :)

4 comments:

  1. semoga dia tabah, nik. Mudahan dia akan sembuh...amin

    ReplyDelete
  2. Allahhu akbar.. tak sangka nik ada adik sehebat ini..

    ReplyDelete
  3. maksud saya.. hebat melawan kanser.. moga adik nik sihat2 selalu..

    ReplyDelete
  4. nak beli! nak baca kisah2 yg memberi inspirasi macam ni :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^