Wednesday, April 15, 2015

cerita Ahad lepas


Assalamualaikum

cerita Ahad lepas, en hubby ajak tengok Fast and Furious 7
tonton kat GSC Alamanda.nak tengok 3D tapi tiket 3D kul 3 lebih.
 lewat lak nak ke rumah adik nanti.


sebelum tu, lunch di Kenny Rogers ROASTERS
berpuluh kali masuk ni pun , menu tetap sama.tak berani nak try menu lain
order Roasted 1/4 Chicken wth 3 Sides
mashed potato tak ada so tukar pada baked beans.
tengok gambar ni, rasa lapar balik.sedapnya

dah janji nak lepak rumah adik, jumpa adik bongsu yang nak fly balik UK
dapat la jumpa budak bambam manja ni
masa jumpa, dia tengah nak lelap. tapi Teh kacau.
terus buat konsert nyanyi lagi sedu sedan..bahaha
makin besar makin banyak ragam bf i sorang ni.geram

happy 2 months old kesayangan Teh.

please don't grow up too fast baby


dia dah buka mata. jaga2. konsert bermula..muehaha
pipi badan semua makin bambam mashaaAllah

adik nik masak laksam dan puding favorite nik.
 request puding suh adik masak
siap tapau bawak balik lagi.haha





malamnya hantar adik kat KLIA.
flight adik kul 12 lebih. sempat tunggu dalam kul 10 jea
sorry dik. sakit kepala sangat2. balik rumah makan ubat terus tido sampai pagi.haha

2 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^