Sunday, April 12, 2015

Cuteness Overload

Assalamualaikum

Zharif dah balik rumah nenek kat Batu Caves. 
minggu depan Mama Zharif dah start keje.
sekejab sangat dapat jumpa dia kat kampung masa balik aritu.
whaatapp jea la penghubung kami. 
baby comel ni dah 6.1 kg uolsss. bambam nau.

so in love with this boy
duduk umah Tok Ma tak dapat la nak pakai baju lengan panjang macam ni sebab umah Tok Ma panas.Umah Nenek jea boleh sebab umah nenek ada aircond. banyak la bil letrik nenek kena bayar nanti. haha

lena yea tido atas tilam teh bagi.kanan kiri bantal.haha
Mama awak awal2 dah ajar tido bilik nenek ..mentang2 la nanti tinggal ngan nenek bila Mama kerja yea.haha..be a good boy sayang.
jangan mengamuk tau.sian nenek.kalau nenek suh tido kena tido k. dengar cakap nenek. jangan tipu nenek acah2 tido lak yea.hihi

mama umpan puting, tak nak bagi dia nangis masa tukar lampin
tapi tak jalan ok. tetap jugak dia ek ek
mama..sila guna cara lain tuk pujuk Zharif k..muehaha

Zharif  suka tidur mengiring.seketul pipi tuk di gigit.
geramnya. grrrr


manja Teh ni.dah bukak mata tapi tertido balik
penat mengamuk semalam yea.haha

nenek pakai kan baju dan seluar Zharif
seksi nya awak. redha jea la Zharif yea.haha


muka confuse Mama bawak jalan
double chin.gerammm..haha

tertido dalam stroller baru

tengok balik gambar lama. jumpa gambar ni.
Zharif ikut muka bambam Mama dia.hidung jea ikut papa.
memang ikut sebijik muka Mama.tapi Zharif comel lagi k.haha

tiap2 hari macam2 perangai Zharif ni. 
jumpa petang nanti baby :)



3 comments:

  1. alolo. kecik2 dah pandai peluk bantal ea. kenapa lah comel sangat. gerammm!

    ReplyDelete
  2. comeiiinya baby~subhanallah (^___^)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^