Wednesday, April 8, 2015

Festival Mood Republik di Kelantan


Assalamualaikum

baru balik dari kelantan semalam. 
balik sempena majlis kenduri kesyukuran adik ke dua nik.
Alhamdulillah, majlis berjalan lancar
nak update sal wedding kene tunggu gambar dari photographer sebab masa majlis memang sibuk dan tak sempat nak snap gambar pun.huhu

lepas abis majlis tu, iolss ker Festival Mood Republik Tour Kelantan. Festival ni kat Hotel Grand Riverview, Kota Bharu. sehari jea festival ni mula kul 9 pagi hingga 12 tengah malam. banyak jugak online shop turun padang macam  Aidijuma, Ameera Zaini, Cala Qisya, Sugarscarf, Zawara, Dreemika, Minaz, Rina Salleh Clothing n Leuniey Natasha 

penat2 dari majlis pun gagahkan diri ke sini . teringin nak merasa suasana nya macam mana. selalu kalau kat kl tak pernah dapat pegi kan.
nik sampai sana dalam kul 9 lebih. orang dah start ramai balik.
banyak online shop yang buat happy hour.
tapi kami tak sempat lawat semua booth
hope lepas ni dapat buat kat tempat yang lebih luas.. tak ada la berhimpit2 sangat

kat sini jumpa kakak kawan adik. selamber jea dia mintak jaga anak dia.haha
nak shopping katanya. Masya Allah comel btol baby ni, good boy sangat tau. kita tepuk dan usap belakang dia, dia tepuk belakang kita balik.
comel sampai rasa nak bawak balik umah
round tempat sesak pun relax jea. agah skit dah senyum. senang nak jaga. tak kisah sapa pegang pun. nampak jea kecik cinonet tapi bila pegang sekejab dah lenguh.  tapi sebab dia comel, pegang lama pun tak kisah.hihi


akhirnya dapat jumpa Ameera Zaini. 
selalu tengok dalam Safiyya jea. cantik sangat orangnya. 
nik pakai heels pun still tak dapat nak sama tinggi dengan Meera ni.haha

hasil tangkapan dari mood republik 
skirt dari Aiida. Rania Bawal dari Ameera Zaini


esoknya ker kb terus pakai ni
selesa. bidang besar so tutup dada.


1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^