Friday, April 24, 2015

I miss this budak bambam

Assalamualaikum

rindu budak bambam. budak manja ni. 
siang hari dah kena tinggal dengan nenek bila Mama dia pi keje. 
Alhamdulllialah, budak baik sangat bila dengan nenek. 
hujung minggu Mama Papa upah pi jalan2 kan. 
tido nyenyak dia dalam stroller

dalam banyak2 gambar yang Mama dia whaapps.gambar ni jea ok
yang lain semua kabur. kes nya budak ni dah tak duduk diam
kaki tangan kepala semua bergerak. sampai tercabut kasut.hahaa
muka macam tak puas hati jea.haha




amboi cantik kasut zharif

buat muka manja. pujuk Mama jangan pi keje la teww..haha
suka bangun pagi sebab  sebelum Mama dia pi keje, mama kena bagi susu dan basuh berak dia dulu.haha


selalu dia tahu Mama dia balik kerja petang, confirm tak nak minum susu dalam botol. sanggup tunggu Mama dia balik.
Mama dah bagi susu, baru boleh tido. 
kadang2 merajuk Mama dia balik lambat..hihi..Ya Allah awak ni Zharif.perangai awak ni comel sangat la baby.

dah masuk 2++ bulan. dah pandai ajak org borak dan gelak
tak boleh tinggal  dia sorang2,mesti nangis.kena ada jea orang kat sebelah
sian nenek tak dapat buat keje..adoi la Zharif.manja sangat ni.haha
gambar paling latest. Teh rindu Zharif.
see you when i see you. muah ciked...muehaha


2 comments:

  1. Memang comel baby ni nik..hidung terpatuk

    ReplyDelete
  2. Comeynya babyyyy.....gerammmmm

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^