Monday, April 13, 2015

Sanah Helwah Adikku


Assalamualaikum

kami adik beradik memang panggil dia Adik
anak-anak sedara panggil dia Che Su. sekejap je masa berlalu. rasa macam baru semalam jea saya tak pegi sekolah sebab ma nak bersalin. macam baru semalam jea dengar tangisan dia yang kami ingat kami dapat adik lelaki :)
harini adik dah kat U pun . tahun depan InsyaAllah akan grad. 

adik ni kalau balik Malaysia jadual confirm penuh jea.
kalah isteri PM uolss. * wink wink
so semalam baru sempat celebrate birthday . 
semalam jugak dia dah fly balik UK. birthday adik  11 April. 






 A birthday shout out to my adik
Selamat ulang tahun yang ke-24 dik! *jerit
moga panjang umur, murah rezeki , dikurniakan kesihatan yang baik.
sentiasa dalam rahmat dan kasih sayangNya
cemerlang dunia akhirat. di percepatkan JODOH.aminnnnn
ehem..ehemm.bab jodoh tu amin panjang skit. haha

2 comments:

  1. HEPI BEFDAY JUGAK TUK ADIK KAK NIK :) COMEL ORGNYE MCM KAKAK DIE JUGAK ..

    SEMOGA D MURAHKAN REZEKI N D BERIKAN KESIHATAN YG BAIK . AMIN

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^