Thursday, April 2, 2015

Zharif kena kacau


Assalamualaikum

last update sebelum balik kampung malam nanti.
tak sabar nak jumpa comel kesayangan ni
sejak seminggu lepas, baby Zharif asyik kena kacau jea
sebelum ni ingat kot2 dia panas kan, sebab tu menangis tak selesa.
tapi dia akan pandang kat ceiling pastu muka ketakutan. macam nampak sesuatu. makin teruk bila dia dah start menjerit. kesian sangat.

dah mintak sepupu tuk tengokkan. so dah pagarkan rumah.
Alhamdulillah..dengan izin Allah, keadaan dia dah ok.
sian sangat kat baby Teh ni. berani dia kacau baby.
kacau Tokku dah la.nak jugak kacau baby kan.
nik ni nanti nak berjalan  jauh. so nanti kalau dah sampai kampung sebelum jumpa baby kena bagi salam dan baca ayat Al-Ikhlas. takut masa dalam perjalanan tu  'tetamu' lain ada yang mengikut..eeeiii..seram okey.

wajah kesayangan ku.
bolatnya kamoo Muhammmad Zharif Iman
harap Teh larat la dukung kamoo nanti.


jumpa pagi esok baby. Teh rindu 

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^