Saturday, May 23, 2015

Bam bam kesayangan

Assalamualaikum

masih berfikir2 nak panggil Iman or Zharif

tapi nama manja skarang bam bam jea.meuhaha
pagi2 budak comel ni dah naik kete. Mama dia hantar ke rumah pengasuh

behave sangat ni.gerammm..rasa nak gigit jea pipi tu
nanti jumpa lagi ngan bambam ni
abis la confirm kena gomol nanti ni. seminggu tak jumpa dia :)

3 bulan kesayangan saya ni. berat dah 7.1 kg.

uwa sekejab jea masa cucuk tu. terkejut maybe.haha.










suka nau ajak borak . banyak sangat benda nak citer yea Iman
nanti borak ngan Teh yea. lama dah tak dengar Iman bercerita.hihi


dah pandai tido sendiri.Ya Allah..comel sangat awak ni sayang.
siap senyum2 lagi sebelum terlelap tu




 peach uollss ^__^


my Iman
wangi sangat bau dia. suka cium dia sampai dia rimas. haha
Teh luv u so much..muah ciked.hihi

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^