Wednesday, May 13, 2015

Iman Zharif dah 3 bulan

Assalamualaikum

sejak ayah nik sakit, sejak tu setiap kali weekend dapat jumpa budak bambam ni. gerammmm ggggrrrrr. makin comel macam mak cik dia for sure..muehaha

mashaaAllah..pipi badan semua makin bambam 


iman pipi pau
dah 3 bulan  hero kesayangan Teh ni. 
bambam skarang dah pandai senyum.kalau mood tengah baik siap gelak mengekek2 jer bila orang mengagah dia.
pandai meniarap dah.sekarang asyik nak pusing badan jer. kalau tido mengiring tu sibuk jea dia nak pusingkan badan.padahal mata tengah pejam tu.haha

cubaan tuk angkat kepala tapi tak berjaya
pipi berat sangat yea.haha

ada budak hisap puting la.hihi..omeynye baby










dah jarang pakai mitten. 
suka nau hisap jari. sampai berbunyi2. sedap ke tangan tu sayang.
meh skit bagi Teh rasa.hihi


banyak nau masalah yea baby



tenang sangat tengok dia tido
kadang-kadang tengok awak ni dah macam budak besar padahal baru 3 bulan




tadi first day tinggal dengan pengasuh. sebelum ni nenek jaga.
behave sangat dia duk ngan pengasuh. makin besar anak saudara Teh ni, makin bijak dia.


Teh sayang awak sangat2.moga jadi anak yang soleh. 
bahagia kan mama dan papa awak yea
manja selagi sepupu awak belum keluar k. hihi

4 comments:

  1. Comellll.. memang macam makcik dia :D Cik Nik sihat? lama kami tak menjengah :D

    ReplyDelete
  2. owh..hope ayah Cik Nik get well soonest.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^