Monday, May 4, 2015

Iman Zharif excited jumpa TokMa dan Tokku


Assalamualaikum

masa kat Hospital Putrajaya aritu, ada budak bambam datang melawat Tokku, 
tapi Tokku tak dapat turun sebab tunggu doktor pakar.
Iman lak tak dapat naik sebab Iman kecik lagi.
cian dia terpaksa datang balik kul 4.30 petang nanti

muka budak bosan..haha







tido puas2 yea baby. so nanti mood elok jumpa Tokku



Tokku turun ke bawah sebab tak boleh bawak baby naik kat wad
rindu sangat Tokku kat Iman.
asyik tanya jea bila Iman nak datang. 
nanti Iman kena selalu datang jumpa Tokku. so Tokku akan happy selalu.


video budak excited jumpa TokMa dan Tokku. 

mood tengok elok la tewww.gelak sakan jumpa TokKu dan TokMa







esok dah besar tengok video ni yea Iman.baca blog Teh ni

nak Iman tahu TokKu dan TokMa sayang Iman sangat-sangat :)



4 comments:

  1. salam nik...comelnya anak buah..montel betul..

    ReplyDelete
  2. Eiii comelnya anak buah nik...bam3...

    ReplyDelete
  3. Teringat cucu sendiri yg duduk berjauhan.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^