Sunday, May 24, 2015

Rania Hijab by Ameera Zaini Hijab Revival


Assalamualaikum

dah lama nik tak beli tudung bawal. selalu pakai jea tudung bawal yang ada. 
adik2 nik skarang dah pakai shawl, so tudung bawal yang ada tu nik yang pakai.
kalau check balik tudung bawal nik ni ada yang dah lebih 6-7 tahun jugak la nik pakai.still nampak elok, so pakai jea.
iolss bukan restis nak pakai tudung lain hari2..muehaha

aritu terbeli tudung bawal yang sangat gojes ni.
 tudung bawal  dia sangat cun . berkenan sangat dengan warnanya.
senang nak pakai, senang dibentuk.
harga tudung bawal ni dalam kategori mampu milik. selalu cepat jea sold out.

Rania Hijab Revival

ni bidang 60. 

ni latest tudung bawal yang nik beli.
tak sempat iolss nak selfie lagi ngan tudung bawal ni. muehaha


selain tudung bawal ada jugak jual shawl. yang Ameera pakai dalam gambar tu kain dia sangat la best. sejuk. sesuai tuk cuaca kat Malaysia ni. 
adik bongsu nik siap beli tuk pakai kat London lagi.hihi
so jom la usha Ameera Zaini Hijab Revival .

2 comments:

  1. cntik tp xprnh lg beli brand ni..hihih

    ReplyDelete
  2. nampak soft je kain dia.. terletak bila pakai.. boleh try beli..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^