Wednesday, May 27, 2015

Restoran Nasi Arab best di Cyberjaya | SABA Restaurant

Assalamualaikum

weekend lepas makan di Saba Restaurant. 
ada orang belanja makan uolss..untung kan.hihi
nak review pasal Saba Restaurant, tapi ofcos ramai sangat dah tahu sal tempat . 
masa weekends, ramai betol org nak makan kat sini. nasib baik time datang tu still ada lagi tempat makan kosong. 
luas juga restaurant ni. nak duduk kat dalam or kat luar pun boleh.
skarang additional space on the 2nd floor

menu yang ada di SABA Restaurant 








jangan tanya apa yang kami makan coz nik tak ingat pun nama makanannya..muehaha

 no complain at all.service is good 
big portion.sepinggan ni makan berdua



alhamdulillah.. kenyang malam ni.. syukur Ya Allah
terima Kasih belanja makan chik.hihi

budak bambam manja ni pun ada skali join

geramnya. arghhhh..naper comel sangat
sedap sangat jari tu kan. bersungguh2 dia masukkan dalam mulut.
siap tudung chik dia skali nak mskkan dalam mulut.haha


budak manja. 

cepat la weekend.tak sabar Teh nak gomol Iman.

sapa yang tak pernah try nasi arab, boleh singgah bila korang ke cyberjaya
SABA Restaurant 
Cyberjaya 4800 Suite 0-2, Ground Floor, 
Block A1, Jalan Perdana, CBD Perdana
03-8320 2544


3 comments:

  1. Byk2 nsi arab..saba jugak yg sedap. tmpt lain sdp juga. Tp saba lg sedap. Hihi

    ReplyDelete
  2. masa ni nurul nampak nik sekeluarga kat saba... memula nampak muka adik nik... dlm kpala duk pk...macam familiar nye muka pempuan ni...sape ek... lps tuh terpandang nik... heheheh nk tgur segan... masa tuh family nik bru nk duduk kot... sbb penuh nurul mkn kedai mamak sebelah tuh je..tgh mkn nampak adik nik n suami dia bwk bby trun tangga..g kat kete kot...hihihi

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^